keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Lipponen. Paavo Lipponen

Paavo Lipponen iskee jälleen. Hänen kolumninsa päivän Turun Sanomissa on klassikko jo syntyessään. Kynä on terävä miekka, kun se on taiturin käsissä. Lipponen tekee selväksi näkemyksensä Tiitisen listan julkaisemisesta, iskuja saavat niin Alma-Media, Alpo Rusi kuin Heidi Hautalakin. Tyylilaji on Paavoa värikkäimmillään, hyvin poikkeava normaaliin poliittiseen jaaritteluun verrattuna. Toivottavasti Paavo vielä monta vuotta jatkaa kolumnistina, jos ei muusta syystä niin vaikka kaunamedian kiusaksi.

Noin muuten on aika ankeaa, kuumetta pukkaa mutta kotiin ei voi jäädä. Sairaslomat ovat nyt käytännössä lähes mahdottomia, työpaine keskellä neuvottelukierrosta on todella kova. Heta makaa peiton alla, joten kurjuuden maksimointi on meneillään. Hmpf.

5 kommenttia:

laura kirjoitti...

Arvasin että sinuun voi luottaa! Olin nimittäin jo aamulla varma, että kirjoitat tuosta kolumnista blogiisi.

Et ehkä ylläty, kun kerron, että jaan näkemyksesi täysin. Paavo on verraton kirjoittaja ja kielikuvat ovat herkullisia. Ja sitä paitsi mies on ihan prikulleen oikeassa, kun kritisoi näitä kaunaisia nilkkejä ja hippejä ja mitä muita lärväilijöitä tekstissä nyt tällä kertaa mainittiinkaan.


Pikaista paranemista!

Petri Mustakallio kirjoitti...

Ja minun pisteet Lipposelle nousivat entisestään kun luin että hän ei halua ottaa vastaan valtioneuvoksen titteliä. Tokaisi etteivät sellaiset tittelit kuulu nykyiseen eurooppalaiseen tyyliin.

Hanketta puuhanneet Eero Heinäluoma ja Matti Ahde olisivat tietysti voineet ensin kysyä Lipposelta isteltään haluaako hän valtioneuvoksen titteliä.

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Kyllä, ei mitään yllättävää, mutta hienoa;)

Anonyymi kirjoitti...

Paavon entiset avustajat - ettekö saisi häntä perustamaan blogin?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ei oteta esiin turvallisuus näkökohtia, kun kaasuputki rakennetaan osittain jopa Suomen talousalueelle ja Venäjä on ilmoittanut valvovansa putkea sotalaivoin ja sukellusvenein!
Miksi ei tutkita putken rakentamista maitse Saksaan, kun kerran on tarkoitus myydä kaasua myös Puolalle. Hölmöläisen hommaa, kun rakennetaan putki ensin Saksaan ja sitten sieltä Puolaan ja kukaties vaikka Baltiaan.
EU:n tulisi ottaa huomioon ylimääräiset kustannukset, jotka aiheutuvat mereen rakentamisesta ja tutkia maavaihtoehto.
Miksi noita asioita ette huomioida ennen lobbausta????