sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

DBTL 28.7

Tuli yksi ilta oltua DBTL:ssa, ihan maksetulla alueella, pääteltan liepeillä. Yksikään bändi ei etukäteen sykähdyttänyt, mutta laadukas seura sai kuitenkin lähtemään. Itseni ja siippani lisäksi seurueeseen kuuluivat Kristian, "Gnu", Sanna, Petja ja Annika, osa kauemmin ja osa lyhyemmin.

Bändeistä eniten kolahti Havana Black, pitkän linjan yhtye on edelleen hyvässä vedossa. Korvaa miellytti myös Irinan ääni, eikä illan lopettanut Dingon nostalgiatrippikään jättänyt kylmäksi.

Porukkaa oli ihan hurjan paljon. Valitettavasti melkoinen joukko oli ihan kunnolla kännissä, mikä takasi järkkäreille värikkään illan. Suurempia mellakoita ei kuitenkaan silmiin osunut, joten toivottavasti kaikki pääsivät turvallisesti kotiin. Alkoholipolitiikkaa voisi tässä taas pohtia lisää: Omia pulloja näkyi (toisin kuin Ruisrockissa) todella vähän. Kuitenkin monet olivat niin kännissä, että juominen olisi pitänyt lopettaa jo aikoja sitten. Voisiko siis olla niin, että alkoholia on myyty ihan kenelle tahansa kuinka paljon tahansa, vaikka ostajan kunto on jo ollut heikko?

En nyt itsekään ollut autolla liikenteessä, mutta joku tolkku pitäisi kumminkin juhlijoiden kunnossakin olla, vaikka kyseessä on kaupunkifestivaali.

Kaiken kaikkiaan ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut. Ystäväthän ne viihtyvyyden luovat. Kristianin, Petjan ja kumppaneiden kanssa on hauskaa aina ja kaikkialla.

Mieltä lämmitti myös törmääminen muutamiin TuTon faneihin. Pääsi spekuloimaan TuTon uusia pelaajia, ja hehkuttamaan lähestyvää kautta. Oi onnea, vain muutama päivä ja jäähallin ovet käyvät taas, its hockeynight in Kupittaa!

Edessä on mielenkiintoinen viikko. Maanantaina kesäravit Loviisassa, tiistaina pitäisi auttaa anoppia muutossa, keskiviikkona TUS virittäytyy syksyn vääntöhin, torstaina TuTo haastaa Bluesin ja perjantaina olisi pienet pippalot tiedossa. Riittää varmasti siis blogissa kerrottavaa.

Ei kommentteja: