perjantai 22. helmikuuta 2008

Heta teki ratkaisunsa

Tänään oli sitten se päivä, milloin Heta teki ratkaisunsa: Hän aikoo pyrkiä jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajana. Muutaman viikon ajan olen ollut aistivinani näin käyvän, joten ihan puun takaa ratkaisu ei tullut.

Poliittinen Tage taputtaa karvaisia käsiään yhteen. Heta on täysipäinen ja tasapainoinen nuorisoliiton puheenjohtaja, ja sellaisen tarvitsee ei vain nuorisoliitto, vaan myös SDP näinä vaikeina aikoina. Hänellä on myös kyky saada johtamalleen järjestölleen julkisuutta, mikä on erittäin merkittävä asia. Erityisen iloinen olen ollut siitä, että hän on uskaltanut haastaa auktoritetteeja ja olla oma itsensä myös vastoinkäymisten ja ongelmien aikana.

Aviomies Tage tukee tietysti vaimonsa ratkaisuja. En ole ihan syytön siihen, että Heta aikoinaan eturintamaan rynnisti, joten nyt sitten kuljetaan sillä tiellä. Ja tietenkin oma tausta auttaa ymmärtämään tämänkaltaisia asioita.

Alkukesästä sitten kaksi suurta viikonloppua. Jälkimmäisen jälkeen voisi sitten lähteä vaikka viikoksi auringon alle, mutta ei nyt sentään ilman kännykkää.

2 kommenttia:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Etenkin kun miettii Demarinuorten lähiaikojen suuria haasteita, kuten SDP:n puoluekokousta, kuntavaaleja, liiton omia uudistusprosesseja jne., niin Hetan kokemus on todella kullan arvoista. Lisäksi Heta todella on rutinoitunut esiintyjä ja myös rutinoitunut vääntäjä, kun vääntämistä tarvitaan;) Eli iloinen ja hyvä päätös!

Anonyymi kirjoitti...

Ajankohtaista
4.3.2008
Facebook

13.4.2007
Uusi luottamustehtävä

Ei tuo kotisivujensa tai olemattoman ? bloginsa perusteella vaikuta kauhean aktiiviselta puheenjohtajalta. Itse vaikutin nuoruusvuoteni vanussa mutta eipä Välimäestä ole kai järjestönne ulkopuolella kuullut kukaan. Eikö PJ yleensä pidä omaa blogia?