torstai 29. marraskuuta 2007

Vihreät suosikki/inhokki

Suosikki:

Johanna Sumuvuori Vanha ystäväni Ville Niinistö saa nyt suoda anteeksi, mutta Johanna jätti Villen niukasti kakkossijalle. Sumuvuori on harvinaisen miellyttävän ja reilun oloinen ihminen, joka osaa tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen - eikä näytä siitä kärsivän. Sumuvuori on iästään huolimatta jo kokenut poliitikko, jolla on antaumusta ja intoa paneutua asioihin. Tästä huolimatta hän on katu-uskottava niin baareissa kuin muuallakin.

Inhokki:

Heidi Hautala Tässä on harvinaisen omahyväinen edustaja. Besserwisser, joka ilmeisesti saa jonkinlaista nautintoa saadessaan kameroiden loisteessa kertoa miten asiat oikeasti ovat. Hautalan poliittisesta urasta voisi todeta..... jaa, mitä? Paljon melua, vähän tehoja. Lipposen näykkiminen vuodesta toiseen ei vielä tee kenestäkään kovaa tekijää.

Yleisellä tasolla todettakoon, että vihreiden eduskuntaryhmä on varsin laadukas, kovia tekijöitä on useita.

1 kommentti:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Kommentoidaanpas tätäkin, tämä on hauska sarja :-D

Minusta Vihreiden ehdoton ykkönen on Jyrki J.J.Kasvi joka on siitä harvinainen poliitikko, että hänellä on myös kykyä itseironiaan. Kuuluu myös -Niinstön ohella - reaalipoliitikkovihreisiin.

Yhtä ehdoton on minusta Vihreiden surkimus. Hautalan luonnevikaisuutta ei parane kiistää, mutta kyllä hänellä asiantuntemusta sentään on. Sen sijaan onko joku nähnyt tai kuullut Meri-Kukka Forsiuksen olleen koskaan esillä missään poliittisissa kysymyksissä? Suurimmasta osasta vihreiden ryhmääkin minulla on jonkinlainen käsitys siitä, millainen poliitikko kukakin on mutta Meri-Kukkasta en ole kuullut muusta kuin hänen miessuhteistaan.