keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Vasemmistoliiton suosikki / inhokki

Suosikki:

Veijo Puhjo Satakunnasta ponnistava DDR:ssä koulutettu lääkäri saa toimia suosikkina, kun kilpailun taso on erittäin, erittäin heikko. Puhjo on pitkän linjan vassari, joka ei monen ryhmätoverinsa tavoin perusta koko toimintaansa populismille. Puhjolla on myös tiettyä pilkettä silmäkulmassa, joka tosikkojen ryhmässä plussaksi laskettakoon.

Inhokki:

Jyrki Yrttiaho Tähän kisaan ilmoittautui sitten jokseenkin koko loppuryhmä. Yrttiaho vei voiton. Osittain varmaan johtuen siitä, että Yrttis ponnistaa Varsinais-Suomesta, ja miehen tekemisiä on joutunut seuraamaan turhan läheltä. Synkkä umpikommari, joka surutta maalaa mustan valkoiseksi ja paasaa äänestäjien silmät ja korvat täyteen änkyrävasemmistolaista propagandaa. Yrttiaho on keskeinen syy, miksi useat Turun vastuullisista vassareista silmäilevät sillä silmällä SDP:tä.

3 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Kun vielä olin ay-hommissa kiersi työpaikalla "heitto" jonka mukaan Yrttiaholla oli läpimenneistä kansanedustajista ylivoimaisesti kallein vaalikampanja ja vieläpä lähes kokonaan kapitalistin maksama.

Tuolla viitattiin tietysti hänen järjestämiinsä lukuisiin "toimintapäiviin" ja niistä teollisuudelle aiheutuneisiin tappiohin.

Anonyymi kirjoitti...

Annika Lapintie olisi kyllä laskutaitojensa ansiosta minun inhokkilistalla.

Kenties arvioinnit saavat jatkoa vielä vihreiden ryhmällä ainakin?

TagenTurinat kirjoitti...

Lapintie, Tiusanen.... inhokkeja riittää Vasemmistoliiton ryhmässä.

Vihreät saivat jo tuomionsa, ja lähiaikoina loputkin ryhmät.