sunnuntai 9. joulukuuta 2007

RKP:n eduskuntaryhmä suosikki/inhokki

Suosikki:

Astrid Thors EU-parlamentissakin Suomea edustanut Thors on eduskunnan ehdotonta eliittiä. Sulavasti esiintyvä Thors nauttii arvostusta yli puoluerajojen, edustaen suomenruotsalaisuutta parhaimmillaan. Suvaitsevaisuus, sympaattisuus ja ihmisläheisyys kuvaavat Thorsia osuvasti. Siirtyi sujuvasti Uudenmaan vaalipiiristä Helsingin vaalipiiriin, ja täyttää Eva Biaudetin saappaat enemmän kuin hyvin.

Inhokki:

Ulla-Maj Wideroos Entinen ministeri saa toimia varsin tasapaksun ryhmän inhokkina. Wideroos pääsi nauttimaan mustan auton kyydistä Vanhasen ykköshallituksen aikana. Siitä ei paljoa lapsille kerrottavaa jäänyt, ja ministeriura jäi yhden vaalikauden mittaiseksi. Ura on auttamattomasti ohittanut lakipisteensä, ja käytävillä puhutaankin tämän näkyvän Wideroosin motivaatiossa.

2 kommenttia:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Kukaan ei voi täyttää Biaudet`n saappaita, mutta kelpo poliitikko Thors kyllä on. Ammattitaitoinen, mutta ei ehkä sittenkään kovin ihmisläheinen. Ainakin yleisvaikutelman suhteen. Biaudet puolestaan on ilmiö, josta kuulemme vielä.

Kekke kirjoitti...

"Biaudet puolestaan on ilmiö, josta kuulemme vielä."

Toivottavasti emme ainakaan monikulttuuri- ja maahanmuuttokontekstissa, juuri niissä kun kaivattaisiin tervettä järkeä ja analyyttistä päättelykykyäkin.