torstai 19. kesäkuuta 2008

Lomille lomps!

Tänään käynnistyy loma joka loppuu 18.8. Ennen sitä pitäisi käydä parilla mökillä, juhlia muutamat häät, polttaroida hiukan, viettää aikaa Turussa, Prahassa, Helsingissä ja ties missä. Pitäisi nähdä kavereita, katsella jalkapalloa, jääkiekkoa, raveja, kaunista katukuvaa.... ja kerta kaikkiaan vaan olla.

Kevät oli rankka, mutta myöskin hyvin tuloksekas. SDP siirtyi uuteen aikakauteen ja pääsin osaltani vaikuttamaan asiaan. Oli hienoa tehdä upeassa jengissä työtä yhteisen tavoitteen puolesta, ja ainahan se on hienoa kun kampanjointi vielä päättyy voittoon.

Syksyllä odottavat uudet haasteet. Kunnallisvaalit ovat oven takana, ja kun perheeseen kuuluu ehdokas niin nekin vaalit vaikuttavat omaan elämään. Mutta siitä enemmän myöhemmin, nyt on aika nauttia Suomen suvesta.

Juhannus vietetään jossain jumalan selän takana, Venäjän rajan lähellä. Yhdeksän hengen kaveriporukka saunoo SDP:n puheenjohtajakamppailun loppulöylyt. Porukkaan kuuluu keskeisiä tekijöitä niin Jutta Urpilaisen, Erkki Tuomiojan kuin myös Miapetra Kumpula-Natrin organisaatiosta. Läpensä sosialidemokraattinen juhannus siis, ja mikä sen hienompaa.

Ei kommentteja: