sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

3/3 !!!

Se on sitten siinä. Heta Välimäki, Jutta Urpilainen, Ari Korhonen. Siinä järjestyksessä tripla oli paketissa, uskomatonta mutta totta.

Eniten pääsin osallistumaan Jutta Urpilaisen kampanjointiin SDP:n ensimmäiseksi naispuheenjohtajaksi. Kisan alussa ei hänen mahdollisuuksiinsa paljoa uskottu, mutta 6.6.2008 SDP:n puoluekokousedustajat valitsivat ehdokasjoukon kuopuksen kirkkain numeroin johtajakseen. Kyllä nousi tippa silmään kokouspuheenjohtaja Jukka Mikkolan julistaessa äänestyksen tuloksen - pitkä taistelu saavutti tavoitteensa!

Kun vielä Ari Korhonen monivaiheisen prosessin jälkeen kukisti Esko Rannon puoluesihteerikisassa, oli Hämeenlinnan puoluekokous osaltani täydellinen menestys.
Luotan Ariin kuin vuoreen, hän on juuri oikea mies puolueorganisaatiota johtamaan.

SDP astuu nyt uuteen aikakauteen. Hurjasti nuorentunut puoluejohto mahdollistaa aivan uuden lähestymistavan politiikan tekoon. SDP on kerralla osoittanut uudistusmiskykynsä ja ennakkoluulottomuutensa - tästä on hyvä jatkaa!

Nyt lähdemme Hetan kanssa Bulgariaan. Bloggailen kuulumisia, mikäli nettinurkkaus hotellista löytyy.

2 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Eiks tuon pitäis olla 4/4 eli TuTo + nuo muut mainitut?

Jussi Ahokas kirjoitti...

Vaikka Tage kova kaveri onkin, laittaisin TuTon menestyksen silti enemmän loistavan pelaajamateriaalin sekä Ismo Lehkosen pelikirjan ansioksi. Tietysti myös vankkumattomia kannattajia tarvitaan.