perjantai 30. toukokuuta 2008

Kisa tiivistyy

Viikon päästä SDP:llä on uusi puheenjohtaja. Tänään kärkiehdokkaat, Erkki Tuomioja, Tarja Filatov ja Jutta Urpilainen, olivat aamutelevisiossa. Keskustelussa huomiota herätti se, että hanskat näköjään ollaan riisumassa. Sen verran arveluttavin keinoin Filatov hyökkäsi kilpakumppaniaan vastaan. No, kampanjapäällikön saaman palautteen mukaan tämä lähinnä kasvatti Jutan kannatusta, mutta toivoisin kuitenkin vaalitaistelun säilyvän siistinä. Tässä kuitenkin käydään kisaa tovereiden kesken, todelliset viholliset ovat puoluerajan ulkopuolella.

Tässä Suomen Kuvalehden bloggaajan näkemys aamun keskustelusta.

1 kommentti:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Hesarillekin oli joku spekuloinut Filun kannatuksen hiipumista. Minä puolestani epäilen, että ajat saattavat nyt jopa suosia häntä. Mutta alla siis lainaus Hesarista.

"Jos jymy-yllätys tulee, sen voi tarjoilla Miapetra Kumpula-Natri, joka on tehnyt tarmokasta vaalityötä. Hänen menestyksensä edellyttäisi tosin Filatovin kannatuksen romahtamista, arvioi eräs Sdp:n sisäpiiriläinen."

Ps. Filu oli kyllä aika *epäkorrekti* Aamutelkassa. Mutta toisaalta erittäin asiantunteva. Tässä linkki videoon, jos joku ei ole vielä nähnyt:

http://areena.yle.fi/toista?id=1293877