keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Ari Korhonen SDP:n puoluesihteeriksi

Nyt se on varmaa, Ari Korhonen pyrkii SDP:n puoluesihteeriksi. Hieno homma, Arin ehdokkuutta on toivottu jo pitkään. Monet näkevät hänessä henkilön, jonka ominaisuudet sopivat juuri puoluesihteerin vaativaan tehtävään.

Tutustuin Ariin 1990-luvun loppupuolella, kun V-S Sos.dem. piirin puheenjohtaja ja TYSsin toimitusjohtaja Mikko Sedig kertoi asukasyhdistysaktiivista nimeltään Ari Korhonen, jonka saaminen SDP:n riveihin olisi sekä mahdollista että suotavaan. Näin kävikin, ja siitä alkoi ystävyys ja yhteinen toiminta puolueen hyväksi. Ari osoittautui toimijaksi joka osasi sekä hoitaa asialliset asiat kunnolla ja olla myös oikein mukava seuramies. Arin kanssa junttailtiin kaikenlaista, ja varsin usein parannettiin maailmaa kahdestaan tai laajemmassa porukassa. Sinä aikana kasvoi arvostus ja luottamus tähän Pieksamäen kasvattiin, jonka urakehitys on ollut nopeaa.

"Teil`Korhonen, meil Korhonen". Keskustan Korhosversio herättää monenlaisia fiiliksiä, nyt meillä on heittää kehiin oma Korhonen. Rintanapin voi lähettää tänne, puoluesihteerikysymys on omalta osaltani ratkaistu.

Jutta Urpilainen puheenjohtajaksi, Ari Korhonen puoluesihteeriksi. Sitten SDP on valmis kohtaamaan tulevaisuuden, eikä jämähtäneestä imagosta ole tietoakaan.

Ei kommentteja: